Joi09292022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Cristina Spătar face afaceri cu iubitul tinerel

La patru luni de când a divorţat de afaceristul Alin Ionescu, Cristina Spătar şi-a făcut pentru prima dată apariţia la braţul unui bărbat. Tânărul care i-a adus zâmbetul pe buze este chiar fostul ei antrenor de fitness, actualmente partener de afaceri. Fotoreporterii Click! i-au surprins în ipostaze apropiate.

Viaţa merge înainte pentru Cristina Spătar (44 de ani)! După un divorţ care a cam zguduit-o din temelii, pentru că nu şi-a dorit cu nici un chip să dea cu piciorul căsniciei de nouă ani, cântăreaţa pare să se fi resemnat acum.

Îşi creşte cei doi copii, pe Albert şi pe Aida, locuieşte sub acelaşi acoperiş cu fostul soţ doar pentru a nu-i priva de dragostea lor, şi pare să-şi fi găsit bărbatul care să o strângă în braţe şi să o întrebe cum se simte. Fotoreporterii Click! au fotografiat-o pe Regina R&B zâmbitoare şi încrezătoare, în ipostaze foarte apropiate cu Tiberiu Vărzaru, un tânăr de 22 de ani care, iniţial, i-a fost antrenor de fitness.

Luni, după ce a fost invitată să cânte în platoul ”Mireasă pentru fiul meu”, de la Antena 1, Spătar a făcut câteva cumpărături la un supermarket din Pipera. Extrem de aranjată, îmbrăcată  în haină de blană, accesorizată cu geantă Chanel de 5.000 de euro, roşcata a ieşit cu o sacoşă voluminoasă plină cu mâncare. S-a urcat în jeep-ul negru şi, surpriză, nu s-a îndreptat spre Crevedia, acolo unde locuieşte, ci a gonit în zona Primăverii, unde s-a oprit preţ de câteva minute să vorbească cu un tânăr bruneţel, îmbrăcat sport.

Şi-a continuat apoi drumul până în zona Victoriei, acolo unde locuieşte Tiberiu Vărzaru, presupul partener de viaţă, dar şi de afaceri, căci de două luni aceştia au o mică firmă care se ocupă cu vânzarea unor articole de slăbit:corsete şi pantaloni din neopren. Bărbatul, îmbrăcat în trening şi geacă sport, s-a urcat în maşina Cristinei apoi s-au îndreptat spre zona 1 Mai, unde la parterul unui bloc au firma ”Regina by Cristina Spătar”. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: