Lun08082022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

În vară a făcut ultima aroganţă posibilă la LOFT, iar acum culege ”roadele”! Milionarul turc cu două Ferrariuri a ”combinat” o blonduţă jucăuşă!

În vară a făcut ultima aroganţă posibilă la LOFT, iar acum culege ”roadele”! Milionarul turc cu două Ferrariuri  a ”combinat” o blonduţă jucăuşă!Dacă, pe timpuri, legăturile dintre poporul turc şi cel român nu erau deloc unele prietenoase, ba chiar dimpotrivă, în prezent tot mai mulţi afacerişti vin în ţara noastră, pornind adevărate imperii financiare într-o zonă propice. Unul dintre aceştia, pe numele său Savas Gunata, nu doar că a venit în ţara noastră şi a devenit apoi multimilionar, fiind unul dintre “băieţii deştepti” în domeniul construcţiilor, ci s-a mai şi îndrăgostit de o româncă, Ramona Vişinescu.

Nu a fost deloc o combinaţie rea, mai ales că românca noastră a câştigat şi un titlu de Miss România, dar povestea de dragoste dintre Miss şi Milionar s-a terminat mai ceva ca-n telenovelele turceşti! Luând parcă “microbul Boureanu”, soţia lui Savas Gunata s-a amorezat teribil fix de naşul de cununie, zis şi „Împăratul ASF”, cu care s-a cuplat imediat ce şi acesta a divorţat la rândul lui de partenera de viaţă. Nu a contat nici situaţia financiară a turcului, nici faptul că aveau împreună o fetiţă, astfel că milionarul s-a trezit peste noapte că a devenit burlac ... fără voie! Aflat după divorţul de Ramona într-un moment de cumpănă, turcul şi-a revenit nu doar sufleteşte, ci a înflorit şi financiar. Astfel, compania lui de construcţii a ”prins” mai multe contracte uriaşe în afara României, iar Gunata a devenit din ce în ce mai bogat. Locuieşte în cartierul miliardarilor, la ”Stejarii”, şi a ajuns proprietarul unei "colecţii" (doar două deocamdată - un 458 Italia şi un California) de... Ferrari-uri roşii, cu care a făcut furori în această vară, la LOFT! vezi mai multe...
sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: