Dum11272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

The Woman: Îndrazneste sa te educi pe tine si pe cei din jur!

 Ella Bjorns, Senior Global Consultant pentru FranklinCovey Education, companie de talie globala care a lansat publicatii celebre precum 7 Habits of Highly Effective People sau Leader in Me, participa intre 14 si 15 martie 2017 in calitate de speaker la Conferinta de Leadership Feminin The Woman.

 

Cunoscuta drept lider de opinie si trainer in sectorul educational si business pentru peste 80.000 oameni din peste 40 tari, Ella Bjorns a consiliat companii din sectorul public si privat din Asia si Orientul Mijlociu, Africa, Statele Unite si Europa.

 

„Un bun didact inspira speranta, dezvolta imaginatia si induce iubirea de a cunoaste”, afirma Ella care participa la transformarea oamenilor si comunitatilor.

 

Schimbarea incepe cu tine si continua cu cei pe care ii educi

 

Cea de-a VI-a editie a evenimentului de leadership feminin se va desfasura sub tematica „Educatia, puterea de a schimba lumea”.

 

In 14-15 martie la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca veti participa la sesiuni de workshopuri, prezentari, dezbateri, studii de caz, zona expozitionala. Evenimentul se va incheia cu Gala Premiilor The Woman unde 10 femei lider vor fi premiate.

 Alegerea educatiei ca tema de dezbatere nu este intamplatoare

 

Educatia este un pilon esential in dezvoltarea comunitatilor, iar The Woman promoveaza un proces educational continuu prin intermediul subiectelor abordate si a liderilor de opinie pe care ii aduce in spatiul public.