Dum08142022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Surpriză în showbiz! Graviduţa ILINCA VANDICI a fost cerută de soţie

Surpriză în showbiz! Graviduţa ILINCA VANDICI a fost cerută de soţiePrezentatoarea TV Ilinca Vandici a reuşit să ia pe toată lumea prin surpindere atunci când a anunţat că va deveni pentru prima dată mămică, în urmă cu doar câteva săptămâni.

Ei bine, surprizele nu se încheie aici. Ilinca Vandici a anunţat că urmează să se căsătorească cu tatăl copilului ei, Andrei Neacşu. Acesta a cerut-o de soţie fără a-i oferi însă inelul de logodnă.

“Noi am vorbit despre bebeluş, despre căsătorie şi lucrurile au evoluat extrem de frumos. Aaa, că nu am în momentul asta un inel pe deget sau că nu am încă actul la Primărie, consider că sunt nişte fleacuri atâta vreme cât între noi lucrurile au evoluat cum au evoluat. Sincer, a existat şi cererea, dar fără inel! Şi, am început să ne organizăm. Oarecum, noi eram pregătiţi, sau credeam noi că sunteţi pregătiţi, pentru venirea pe lume a unui bebeluş. Când s-a întâmplat, s-a întâmplat foarte repede de am zis: aoleu, nu pot să cred că se petrece aşa de repede! La modul în care eu nu am programat-o, nu am stat o luna, două, trei de la nu ştiu ce, să fac nu ştiu ce şi abia după aia… Nu, la noi s-a întâmplat foarte, foarte, repede. Într-o zi am făcut un test, iar când am văzut rezultatul m-am panicat uşor. M-am dus la Andrei, în sufragerie, şi am stat un pic de vorba cu el şi apoi a început să îl întreb unele chestii: da’ tu cum vezi lucrurile, da’ cum vezi viaţă, da’ma iubeşte cu adevărat sau nu mă iubeşti cu adevărat? Da’ îşi doreşte un copil sau nu îţi doreşti? Dar crezi că eşti pregătit pentru asta? Mă rog, puneam întrebări de siguranţă. Omul a răspuns pozitiv la toate întrebările respective, după care eu m-am dus în baie am luat testul şi i l-am arătat. El, şoc! “E real, e pe bune? Să mai facem unul să fim siguri" Cam aşa s-a desfăşurat toată perioadă asta de 2 săptămâni până am mers la medic şi ne-a spus concret: în fiecare zi făceam 3-4 ţeste, cică să mai facem unul că să fim bine. La un moment dat, am luat un test care nu era valabil sau aşa ceva, pentru că nu a ieşit nicio liniuţa şi când am văzut asta am zis: aoleu, ce s-a întâmplat, nu mai suntem însărcinaţi? Apoi, am luat altul şi iar eram însărcinaţi!”, a declarat Ilinca Vandici. vezi mai multe...
sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: