Lun12052022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Alerta cu bomba, la Vivo! Cluj-Napoca. Suspectul a fost retinut

Image result for vivo cluj mallPrima informatie o aflam de la angajatul unui magazin din centrul comercial: "E alerta cu bomba in mall. E inchisa partea centrala si sunt politisti aici. Nu stiu mai multe. Doar ce am vazut pe facebook!" Intrebarea fireasca a urmat: "putem iesi, sau e inchis tot mall-ul?"

Am putut iesi. Afara, oameni care la primele zvonuri s-au indreptat spre masini: "nu stiu sigur... am auzit niste angajati vorbind... ori e bomba, ori s-a furat ceva..." ne trec pe langa urechi spusele unei femei grabite.

Aflam, mai tarziu ca a fost vorba de un apel facut la 112 de un tanar cu presupuse probleme psihice. Acesta ar fi spus ca a lasat in zona fantanii arteziene un colet cu bomba.

La faţa locului s-au deplasat echipe de poliţişti şi pirotehnişti care au adus si un câine antrenat pentru depistarea de material explozibil. Poliţiştii au delimitat un perimetru de 200 de metri din zona fântânii arteziene şi au închis intrarea 3 în mall, dar nu au găsit niciun colet suspect.

Tanarul care a dat apelul a fost identificat insa, si condus la sectia de politie pentru audieri. Activitatea mall-ului a fost reluata fara alte incidente.