Dum08142022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Joshua Castellano, paşa de la Bamboo, are lipici la manechinele din România

Dacă fratele Ciro s-a iubit cu Raluca Sandu, iar nepotul Vincenzo s-a însurat cu frumoasa Antonia, nici Joshua nu a stat rău la capitolul femei. Bărbaţii din clanul Castellano au numai amintiri plăcute legate de clubul Bamboo, care a devenit acum istorie. În locaţia din zona Tei se înnodau relaţii fierbinţi cu cele mai dorite femei din ţară.

Italianul Joshua Castellano (51 de ani) este ”Regele night-life-ului din România”, cel care a creat faimoasele cluburi Bamboo şi Le Gaga, unde femeile frumoase şi bărbaţii cu bani şi-au desfăşurat activitatea nocturnă vreme de 15 ani. Din păcate pentru Bamboo, club situat în zona Tei din Bucureşti, se ţine doliu acum, după ce vineri seara s-a făcut scrum. Însă mii de tineri care i-au trecut pragul, dar şi cei cu păr grizonant vor rămâne cu amintirile nopţilor albe, aniversărilor cu şampanie scumpă şi ale poveştilor de dragoste. Chiar şi pentru patronul Joshua Castellano Bamboo a fost locul unde şi-a cunoscut iubitele, trei femei superbe, cu trupuri parcă sculptate de Brâncuşi.

Afaceristul s-a iubit cu Nicoleta Vaculov, o tulceancă în vârstă de 28 de ani, model al Agenţiei MRA, care a devenit imaginea brandului Guess la nivel internaţional. Afaceristul a remarcat-o şi pe Ioana Deneş. A îndrăgit-o imediat pe frumoasa originară din Bacău, care îşi desfăşoară activitatea ca antrenoare de fitness. Relaţia lor a durat ani buni, însă nu s-a finalizat cu o căsătorie, întrucât italianul are un stil de viaţă liber. O altă domnişoară care i-a săgetat inima lui Joshua este frumoasa constănţeancă Laura Dincă. Povestea lor a început înainte ca ea să participe în calitate de manechin la emisiunea ”Supermodels”, de la Kanal D. Pe-atunci, adolescenta cu păr bălai avea doar 17 ani, iar relaţia lor a durat un an, până când l-a cunoscut pe fostul politician Cristian Boureanu. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: