Dum08142022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Un nou Bamboo de 10.000.000 de euro! Patronul Giosue Castellano și-a dat termen pe reclădire până în toamnă

Incendiul din Bamboo a dat naștere unei serii de speculații legate de cauza focului, în condițiile în care românii încă trăiesc sub umbra tragediei de la Colectiv. Teoriile legate de sursa incendiului sunt nenumărate, de la neatenția unor clienți până la răutatea unor persoane necunoscute.

Cu toate acestea, intervenția angajaților clubului a lăsat incidentul fără victime umane, dar au existat totuși pagubele materiale însemnate.

Potrivit patronului, Giosue Castellano, el se va asigura că viitorul club nu va mai fi dărâmat așa de ușor de foc. „Următorul club va fi un buncăr. Noul Bamboo va fi construit până în toamnă, dar până atunci, în maximum o lună și jumătate vom avea un nou club pregătit”, a declarat pentru pentru Libertatea, Joshua Castellano.

Club de 10 milioane de euro

Acesta are deja și soluțiile prin care să își reia activitatea. „Pentru refacerea lui nu ne trebuie 1-2 milioane de euro, ci 10 milioane. Cel mai probabil vom apela la un credit bancar pentru a reface totul. Dacă nu ni-i dă banca, mă gândesc să mai implic un asociat sau mai mulți, apelez la prieteni. Soluții sunt”, a mai spus patronul.

În schimb, Castellano nu vrea să mai repete greșelile comise acum. Noul Bamboo va avea majoritatea serviciilor externalizate. Clubul viitor va avea și asigurare pe bunuri, va avea și supraveghere video care va fi stocată în altă locație decât clubul. În plus, reprezentanții clubului spun că tot ce ținea de contabilitate s-a pierdut, iar acum vor trebui să obțină cifrele din alte surse.

Teoriile incendiului

Cătălin Botezatu, apropiat al patronilor clubului Bamboo, este de părere că incendiul fie a fost provocat de prostia unor clienți care s-au jucat cu o flacără pe pereții încăperii alăturate clubului, fie chiar a fost o mână criminală. „Ori a fost prostia unor clienți, ori au fost oameni rău intenționați care chiar au vrut să distrugă clubul. Mai ales că incendiul nu a pornit de la nici o priză, acestea fiind schimbate recent”, a declarat pentru Libertatea, creatorul de modă. Castellano spune că focul nu a pornit în club, în sala, ci într-o încăpere alăturată care era goală. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: