Dum08142022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Veseli la film, după ce le-a ars clubul! Ce relaxaţi sunt patronii de la Bamboo

Noaptea la film, relaxaţi, însoţiţi de tinere frumoase şi râzând cu gura până la urechi. Nimic neobişnuit pentru o gaşcă de prieteni, chiar dacă ei sunt oameni de afaceri. Cu toţii avem dreptul să ne relaxăm, nu? Tabloul descris mai sus devine cel puţin bizar dacă vorbim despre fraţii Castellano, al căror club a ars din temelii în weekend.

Ziua la audieri, cu feţe preocupate, noaptea la distracţie. Joshua Castellano, patronul clubului Bamboo din Capitală, fratele lui, Ciro, şi fiul acestuia, Vincenzo Castellano, au fost surprinşi de fotoreporterii Click! marţi noaptea, la Mall Băneasa, când ieşeau relaxaţi de la un film bun. Atât de relaxaţi, încât cu greu îţi puteai imagina că în urmă cu patru zile clubul lor s-a făcut scrum, într-un incendiu misterios, izbucnit în timpul unei petreceri la care se distrau peste 700 de oameni.

Cei trei italieni, împreună cu două domnişoare desprinse parcă din prezentările de modă au ales să uite de iţele încurcate ale afacerii Bamboo, de audierile din biroul procurorilor şi de zecile de întrebări incomode ale jurnaliştilor la un film de acţiune care s-a încheiat după miezul nopţii.

Joshua Castellano (51 de ani) a schimbat cămaşa neagră şi haina cu care s-a prezentat în faţa procurorilor pe o pereche de blugi, o geacă casual şi o pereche de tenişi înalţi. El ar fi trebuit să fie cel mai îngânduratşi mai necăjit, mai ales că în afară de clubul al cărui patron este i-au ars şi birourile şi o bună parte din vila în care locuia! Nimic din toate acestea: era volubil, sigur pe el şi dornic să povestească cu prietenii, probabil impresii despre film.
Fratele lui, Ciro (54 de ani), împărţea şi el zâmbete celor două tinere cu care „clanul” a ieşit în oraş. Ce-i drept, te simţi mult mai volubil când eşti într-un pullover lejer şi în adidaşi, decât atunci când mergi la audieri în cămaşă, palton şi apăsat de probleme! vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: