Lun12052022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Delia s-a înfiltrat printre protestatari! Cum a apărut în piaţă

delia matache proteste piata victoriei guvernAtunci când nu urcă pe scenă, Delia este total schimbată şi a dovedit-o încă o dată sâmbătă seară când şi-a făcut apariţia printre protestatari. Cântăreaţa nu a atras atenţia asupra ei, aşa că a renunţat la coafurile extravagante şi ţinutele sexy pe care le poartă în concerte, dar şi la machiajul de seară şi i-a uimit pe cei din jur care au recunoscut-o cu el. Artista s-a fotografiat cu unul dintre jandarmii prezenţi în Piaţa Victoriei.

A promis fanilor că va ajunge la proteste şi le-a dat întâlnire sâmbătă seara când au ieşit în Capitală aproximativ 170.000 de persoane însetate să schimbe ceea ce miniştii au adoptat la ceas de noapte într-o şedinţă de Guvern controversată. În Ziua a 5-a de proteste s-au alpăturati protestatarilor artişti şi oameni de cultură, dar şi mame cu copii mici în braţe sau în cărucioare. Printre cei care au intonat imnul naţional în Piaţă s-a numărat şi Delia. Cântăreaţa a fost o prezenţă absolut banală. Fără codiţe şi make-up sau haine de scenă. Blonda a îmbrăcat o geacă groasă de fâş care să o protejeze de frig, şi-a pus o căciulă pe cap şi a optat pentru un machiaj discret.

Deşi a fost destul de greu de recunoscut, artista a fost oprită de un jandarm care i-a auzit vocea din mulţime şi a rugat-o să facă o poză cu el. Fanii au apreciat că artista s-a alăturat protestelor, dar au existat şi voci care au confamnat gestul ei. "Te-ai dus să faci poze?" sau "Şi voi artiştii vreţi să culegeţi laurii protestelor? Te anunţ căci Chirilă (n.r. Tudor Chirilă) ţi-a luat-o demult înainte!", au fost doar câteva dintre comentariile acide ale celor care au intrat pe profilul de socializare al solistei. 

replicile artistei au venit imediat. "Da! Să fac poze! Să filmez! Să dee toateee...! Am şi dansat! Am sărit..şi am cântat!pace! #lumeatrebuiesavada! Te invit la "dans"! Ce lauri, domnle'?! Ştiaţi că înainte de toate, suntem şi noi cetăţeni români? Sau artiştii sunt extratereştri? Şi nu înţeleg, e o cursă cu cine iese primul? Doamne fereşte de astfel de mentalităţi! #iesidincasadacaitipasa", a scris Delia pe Facebook. vezi mai multe...
sursa:click.ro