Mie12072022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Ministrul Justitiei, prins falsificand semnatura unui coleg de partid! In urma cu 11 ani, Florin Iordache incalca legea in Parlament, fara remuscari! Acum vrea sa schimbe Codul Penal!

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a reusit sa se faca remarcat in cei 17 ani petrecuti in Parlament, printr-o intamplare inedita, cu iz penal.

Florin Iordache a fost prins „cu ocaua mica” de reprezentantii presei, prezenti pe holul Parlamentului, in 2006. La vremea respectiva, Iordache a fost surprins semnand condica de prezenta in locul colegului sau de partid, regretatul deputat Ovidiu Musetescu. Cu toate ca falsul grosolan a fost asumat la vremea respectiva de Iordache, acesta nu a avut vreo problema sa-si asume rolul de Ministru al Justitiei in cabinetul Grindeanu, 11 ani mai tarziu.

„Ieri, inainte ca membrii Biroului Permanent sa ia in discutie problema absentelor, deputatul PSD Florin Iordache falsifica linistit semnatura lui Ovidiu Musetescu, campionul absolut la chiul parlamentar. Fara a fi deranjat de functionarii care pazesc listele, Florin Iordache iscalea cu nonsalanta, in dreptul fostului sef de la APAPS. Starea lui de spirit s-a schimbat brusc dupa ce aflat ca gestul lui a fost observat. „A... a... domnul Musetescu este prezent in grup... Stiti, el este mai mult prezent la partid...”, a spus, jenat, deputatul PSD". vezi mai multe...
sursa:wowbiz.ro

Stiri mai vechi: