Ma04202021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Ansamblul Tower Cluj salvat de omul de afaceri clujean, Dorin Bob

Antreprenorul clujean Dorin Bob, unul dintre cei mai implicați și pasionați investitori prezenți pe piața imobiliară din Transilvania, preia ansamblul ”Tower Park” Cluj.

Proiectul Tower Park, iniţiat de un grup de investitori americani era promovat în 2007 ca fiind cel mai ambiţios complex multifuncţional construit vreodată în Cluj-Napoca, însă proiectul a fost abandonat. Mihai Chezan, creierul afacerii Tower a fost trimis în judecată pentru o înșelăciune de peste 6 milioane de euro.

Dorin Bob a semnat o înţelegere cu fondul de investiţii american și va prelua afacerea ”Tower Park” Cluj și urmează să se întâlnească cu clienții pentru o înțelegere.

Tot Dorin Bob a salvat și ansamblul imobiliar de pe strada Răsăritului din cartierul Mărăști care se afla în aceeași situația ca Tower, după ce dezvoltatorul acestuia a intrat în insolvenţă după venirea crizei imobiliare din 2008. În cele din urmă, acest proiect s-a bucurat de un real succes, vânzarea ultimelor apartamente realizându-se în luna octombrie 2014.

Proiectul de pe strada Răsăritului transformat în  „Vision“ by Studium Green. vezi mai multe...
sursa:gazetadecluj.ro

Stiri mai vechi: