Sam09182021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Bombă în cazul reţinerii lui Florin Salam în SUA! Gabriela, patroana localului în care a cântat manelistul, rupe tăcerea pentru CANCAN.ro ”Cei 100.000 de dolari confiscaţi provin din...”

Bombă în cazul reţinerii lui Florin Salam în SUA! Gabriela, patroana localului în care a cântat manelistul, rupe tăcerea pentru CANCAN.ro ”Cei 100.000 de dolari confiscaţi provin din...”Necazul abătut asupra lui Florin Salam în America, unde a rămas fără cei 100.000 de dolari din cântări, ar putea avea până la urmă un final fericit. Patroana localulului unde cântat Florin Salam susţine că manelistul şi formaţia lui işi vor primi înapoi sumele reţinute de vameşi, în câteva zile, pentru că au acte doveditoare asupra provenienţei lor. Gabriela i-a condus la aeoport şi a fost de faţă când poliţiştii de frontieră au desfăcut genţile cu bani. Dacă autorităţile americane vor stabili că sumele de bani au fost obţinute legal, urmează să ia o decizie şi asupra acuzaţiilor serioase formulate împotriva lui Salam, care este bănuit de fapte de crimă organizată, spălare de bani şi de terorism, tocmai pentru că a fost depistat cu o sumă de bani atât de mare asupra lui!

Necazul abătut asupra lui Florin Salam în America, unde a rămas fără cei 100.000 de dolari din cântări, ar putea avea până la urmă un final fericit. Patroana localulului unde cântat Florin Salam susţine că manelistul şi formaţia lui işi vor primi înapoi sumele reţinute de vameşi, în câteva zile, pentru că au acte doveditoare asupra provenienţei lor. Gabriela i-a condus la aeoport şi a fost de faţă când poliţiştii de frontieră au desfăcut genţile cu bani. Dacă autorităţile americane vor stabili că sumele de bani au fost obţinute legal, urmează să ia o decizie şi asupra acuzaţiilor serioase formulate împotriva lui Salam, care este bănuit de fapte de crimă organizată, spălare de bani şi de terorism, tocmai pentru că a fost depistat cu o sumă de bani atât de mare asupra lui!

Gabriela este patroana localului unde Florin Salam urma să susţină ultimul său concert din America. Manelistul şi formaţia lui urmau să cânte la Harmony Terrace din New York, restaurantul româncei, dar concertul a fost mutat într-un salon de nunţi şi botezuri, din cauza numărului foarte mare de invitaţi care şi-au anunţat prezenţa. Gabriela a povestit în exclusivitate pentru CANCAN.ro ce s-a întâmplat la ultimul concert al lui Salam, dar şi evenimentele neaşteptate de pe aeroport, pentru că ea a fot cea care i-a condus acolo! În ţară, toată lumea a aflat, iar prietenul lui, Adi Minune, nu s-a putut abţine să nu-l ia puţin peste picior, aşa cum am scris AICI.

”Eu i-am dus la aeroport in NEWARK NJ. De acolo aveau avion spre Germania unde aveau un spectacol a doua zi şi am înţeles că erau peste 1.000 de rezervări pentru Florin Salam şi formaţia lui. În aeroport toţi erau extraordinar de obosiţi . Au cântat 6 ore LIVE , încontinuu, fără pauză . Nu am văzut aşa ceva niciodată . Întradevăr au primit bani , lumea a dat dedicaţii şi au aruncat cu bani pe ei. Au meritat banii din plin. Au cântat 6-7 ore LIVE fără întrerupere ...vă daţi seama. Florin Salam si formatia lui de elită au avut un succes enorm de mare la NY . Sunt exceptionali si profesionişti.” şi-a început Gabriela povestea.

”La aeroport ce s-a întâmplat cu banii este adevărat. Dar o să-i primeasca înapoi curând. Banii au fost in valize diferite şi nu la fiecare în parte. Nu au împărţit banii pentru că sunt o familie care au încredere unul în celălalt si nu s-au gândit să puna separat. Legea spune să ai 10 mii de persoană. Ei au avut la comun, nu separat. Dar erau 9 persoane şi aveau dreptul la câte zece mii de fiecare. Eu personal le-am explicat autorităţiilor din aeroport. Banii provin de noi, de la clienţi, avem cu ce să dovedim. Florin Salam nu a avut nici un ban asupra lui. El nici măcar nu a avut geantă. Banii au fost găsiţi în 5-6 genţi mici care le luau cu ei in avion. Erau genţi mici de voiaj cu lucruri personale. (...) Au fost 12 geamantane plus toate instrumentele lor. Şi restul a fost în genţiile de la câţiva din formaţie. Alţii nici nu au avut bani în buzunare. Ei sunt în grup...Plătesc în grup... Când am vorbit personal cu cei care au găsit banii au spus că nu are probleme cu ei, banii poate să-i ridice înapoi. Trebuie să dăm hârtii cei care am făcut spectacole. Că am plătit şi altădată să işi împartă banii înainte să plece pe avion” a mai explicat Gabriela

Situaţia neplăcută ar fi putut fi uşor evitată dacă Salam şi echipa lui s-ar fi gândit la cerinţele legii americane, i-au spus vameşii organizatoarei concertului din 18 februarie. Cu toate acestea, nu ar fi vorba despre o ”confiscare” a sumelor, în adevăratul înţeles al cuvântului, susţine Gabriela. vezi mai multe...
sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: