Mie03032021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Băsescu: În locul Primăriei Sibiu aş deschide un proces cu Iohannis pentru recuperarea banilor

Băsescu: În locul Primăriei Sibiu aş deschide un proces cu Iohannis pentru recuperarea banilorTraian Băsescu a afirmat, duminică, la postul B1, că dacă ar fi în locul primarului de la Sibiu ar deschide proces civil împotriva familiei Iohannis pentru recuperarea banilor din momentul în care casa din centrul municipiului Sibiu a intrat în posesia familiei prezidenţiale, precizând că dacă Primăria nu va face acest lucru va fi responsabilă pentru că ”este obligaţia din lege să-şi recupereze banii care i se cuveneau”.

"În locul Primăriei Sibiu care, dacă n-o va face, va fi răspunzătoare, aş deschide imediat un proces cu familia Iohannis de recuperare a banilor care mi se cuvin pentru că, acum, clădirea a revenit în domeniul privat al Primăriei Sibiu", a afirmat fostul preşedinte Traian Băsescu.

El a adăugat că Iohannis ar trebui să plătească banii către primăria din Sibiu de la momentul în care a dobândit casa. "Ca primar, eu asta aş cere. De atunci eu am pierdut ca Primărie uzufructul acelei clădiri. Problema s-ar rezolva cu un proces civil, nu penal", a arătat liderul PMP.

Băsescu a subliniat că este primăria este responsabilă pentru recuperarea banilor şi "mai devreme sau mai târziu, o instituţie care nu cere recuperarea banilor care i se cuvin, plăteşte. Este responsabilă, este obligaţia din lege să-şi recupereze banii care i se cuveneau", a subliniat fostul şef de stat. vezi mai multe...
sursa:jurnalul.ro

Stiri mai vechi: