Mie12082021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Mircea Badea, despre şefa DNA: „Kovesi trebuie să meargă la închisoare pentru că a încălcat legea”

Mircea Badea, despre şefa DNA: „Kovesi trebuie să meargă la închisoare pentru că a încălcat legea”Mircea Badea a comentat în emisiunea „În Gura Presei”, decizia Curţii Constituţionale, care a considerat că DNA a perturbat buna activitate a Guvernului şi s-au perturbat şi relaţiile care trebuie să existe între cele trei autorităţi - judecătorească, executivă şi legislativă.

    „Doamna Kovesi a încălcat împreună cu instituţia pe care o conduce şi având girul preşedintelui României, ştiţi cine e preşedintele, cel care a luat o casă cu acte false, a încasat chirie care nu i se cuvenea şi nu a dat-o înapoi, care a dat meditaţii şi nu a plătit impozitul, doamna Kovesi a încălcat separaţia puterilor în stat. (…)Este un principiu esenţial al oricărui stat de drept din lumea. Ea a vrut şi să legifereze, să fie şi executiv şi chiar şi judecător. Procurorii nu fac legii, ci cei aleşi de oameni prin vot. Parlamentul face legi, Guvernul face legi. Cine înfăptuieşte actul de justiţie? Judecătorii”, a spus Mircea Badea.

Totodată, realizatorul crede şi că şefa DNA trebuie să răspundă de faptele sale: „Doamna Koves trebuie să meargă la puşcărie pentru că a încălcat legea”. vezi mai multe...
sursa:jurnalul.ro

Stiri mai vechi: