Joi07072022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Incident armat la discursul președintelui Franței. Două persoane rănite

Două persoane au fost rănite după ce arma unui militar s-a descărcat în timp ce Francois Hollande, preşedintele Franţei, rostea un discurs, autorităţile anunţând că este vorba de un accident.

Arma unui militar s-a descărcat în timpul discursului lui Hollande. Incidentul a avut loc marţi după-amiază în localitatea Villognon (Charente), în timp ce Hollande rostea un discurs la inaugurarea liniei ferate de mare viteză Tours - Bordeaux.

În timpul discursului s-a auzit cel puţin un foc de armă. Hollande și-a întrerupt discursul câteva secunde şi a comentat: "Sper că nu este ceva grav", primind asigurări că nu s-a întâmplat nimic. Conform cotidianului Le Figaro, focul de armă a fost tras accidental de un agent de elită al Jandarmeriei Naţionale din Franţa care făcea parte din dispozitivul de securitate.

"Un militar de elită a făcut o eroare de manipulare a armei, schimbând poziţia acesteia", a transmis Preşedinţia Franţei. Două persoane au fost rănite uşor în incident. "Cele două persoane rănite nu prezintă risc vital; procurorul general a fost sesizat şi are loc o anchetă", a declarat prefectul regiunii Charente, Pierre N'Gahane. vezi mai multe...
sursa:realitatea.net

Stiri mai vechi: