Vi08192022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Ștefan Bănică a coborât de pe scenă direct în fața televizorului. Nu putea rata meciul fostelor neveste, Marin și Răduleasca!

EXCLUSIV Ștefan Bănică a coborât de pe scenă direct în fața televizorului Nu putea rata meciul fostelor neveste Marin și RăduleascaLuni seară, cea mai așteptată întâlnire din întreg showbizul românesc s-a produs la PRO TV. Mihaela Rădulescu și Andreea Marin și-au unit puterile și au învins în războiul audiențelor pe care PRO-ul îl duce în mod tradițional cu Antena 1. Din fața micului ecran nu a lipsit nici Ștefan Bănică, artistul care le-a fost soț pe rând marilor rivale și, practic, motivul debutului unui război între ele.

Pe când majoritatea românilor savurau replicile înveninate care zburau între Andreea Marin și Mihaela Rădulescu din poziții confortabile în fața televizorului, Ștefan Bănică Jr. se lăsa admirat de focșănenii strânși în fața scenei, la show-ul lui. După concertul susținut de artist luni seară, la Focșani, spectacolul a continuat în viața lui, cu vizionarea în culisele Sălii Polivalente din localitate a finalului emisiunii ”Uite cine dansează”.

Nu avea cum să rateze ”meciul” așteptat cu sufletul la gură de toată țara, mai ales că mai bine ca el nu cunoaște nimeni oponenții – Mihaela Rădulescu și Andreea Marin i-au fost pe rând soațe și știe exact ce le poate pielea.

Artistul nu s-a grăbit să încheie spectacolul acustic ”Te iubesc femeie!”, titlu inspirat, culmea, de Zâna Surprizelor, pe vremea când erau împreună, însă a aruncat un ochi la finalul show-ului, pe care l-a urmărit în picioare, în culise, alături de impresarul său și angajații sălii de evenimente din Focșani. Să nu pară absorbit de spectacolul de la Pro TV, Bănică Jr. a făcut în același timp și poze cu doritorii, în mare parte oameni din staff-ul locației și oficialități locale.

Și, de parcă soarta a vrut să facă o glumă și să împace și capra și varza, artistul, care se află în plin turneu național, unul de mare succes, a plecat apoi spre Piatra Neamț, orașul natal al Răduleascăi, alături de cel care se îngrijește de pretențiile sale, Ștefan Aruxandrei. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: