Lun10032022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Doamnelor, încercați această metodă simplă de detoxifiere de primăvară și nu veți regreta!

cum sa cureti corpul de toxine primavaraPrimăvara sunteți mai obosite, mai indispuse și nu vă intră nimeni în voie. Combinați aceste sucuri de legume și observați efecte uimitoare!

În mod oficial, primăvara sosește la 21 martie. Prima rază de soare ar trebui să vă ridice moralul. S-a terminat cu iarna, cu frigul, cu noroiul, cu hainele grele.

 Dar lumina crudă a primăverii vă găsește obosită, prost dispuspă. A mai apărut un rid, nu intrați în fusta de la taior și nimeni nu vă intră în voie.

Iarna a fost sezonul mâncărurilor grele, al exceselor alimentare, stomacul, vezica biliară, intestinele se resimt. Echilibrul nervos, endocrin, sanguin a fost tulburat.

Ce se poate face?

Nimic mai simplu decât o cură mică de dezintoxicare

Beți zilnic 2-3 pahare de apă minerală, primul la sculare, celelalte între mese și multe sucuri de legume.

Sucul de morcovi

Conține în principal vitamina A și multe altele. Acesta trebuie băut înainte de masă, căci normalizează funcțiunea aparatului digestiv. Puteți să adaugați suc de țelină, pătrunjel și spanac (un aliment care conține toate sărurile minerale necesare organismului).

Amestecați jumătate suc de morcovi, jumătate celelalte. Veți constata o reducere a aciditații stomacului și veți fi mulțumite că ați făcut o cură de sănătate pentru organism și pentru piele.

 Sucul de țelină

Este un tonic nervos natural, este bogat în calciu, potasiu, fosfor. Combinația morcovi cu țelină are un efect binefăcător pentru regenerarea țesuturilor.

Sucul de morcovi în amestec cu sucul de sfeclă

Este un regenerator al celulelor sanguine, excelent pentru circulația de multe ori deficientă la femei.

Sucul de morcovi combinat cu sucul de varză

Este foarte bun pentru regularizarea funcțiunilor intestinale și pentru slăbit.

Sucul de salată verde

Conține mari cantități de fier și de magneziu. Este recomandat pentru țesutul muscular, țesutul nervos și fluiditatea sângelui. Amestecat cu suc de morcovi își mărește proprietățile prin adăugirea de vitamina A și sodium.

Șase săptămâni de cură pe bază de sucuri de legume regularizează funcționarea intestinelor. vezi mai multe...
sursa;secretele.com