Mie03032021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Cu acest preparat scapi de toți gândacii, atât din casă cât și din grădină!

Chiar dacă există tot felul de preparate pe piață, care promit să elimine insectele cât ai zice pește, nu se întâmplă mereu așa. Noi am aflat secretul de la cei mai buni grădinari și astăzi îl împărtășim cu voi.

Acest preparat nu omoară insectele, ci le îndepărtează de plantele tale. Cel mai bine este să îl folosiți chiar din primăvară, pentru ca grădina să arate impecabil la vară.

 Menta este un pesticid natural extraordinar

Menta este o plantă destul de cunoscută, cu frunze mici și miros puternic. Ea are nevoie de multă apă pentru a crește și chiar dacă există semințe de mentă pe piață, îți recomand să cumperi lăstari mici.

Usturoiul este un pesticid natural

Acest pesticid economic, este perfect pentru grădina ta, deoarece are proprietăți antifungice, care țin la distanță insectele și dăunătorii.

Încearcă să eviți fertilizatorii chimici, deoarece aceștia subminează efectul ingredientelor principale din usturoi.

Usturoiul este un ajutor de nădejde în cazul furnicilor, muștelor, gândăceilor sau omizilor.

Piperul roșu

Insecticidele naturale nu sunt dăunătoare oamenilor și nici insectelor, pe acestea din urmă doar le țin la distanță, deci fii liniștit, nu vei omorî nicio insectă. Un astfel de insecticid natural este și piperul roșu. Poți cumpăra din farmacie spraiuri cu extract de piper roșu, îți vor fi de ajutor!

Insectele dăunătoare

Conform Enciclopediei Grădinilor Organice, piperul roșu este un tratament organic, ce poate ține la distanță foarte multe insecte dăunătoare cum ar fi acarienii, gandacii sau viermii de varză.

Spray-ul din piper roșu ține la distanță insectele care apar pe frunzele plantelor sau pe florile lor. vezi mai multe...
sursa:secretele.com

Stiri mai vechi: