Ma09282021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Adrian Năstase: Cred că e nevoie ca PSD să înceapă să facă politică

Adrian Năstase: Cred că e nevoie ca PSD să înceapă să facă politicăAdrian Năstase, fost premier, fost președinte al Camerei Deputaților și fost ministru de Externe a analizat situația politică din țară, luni, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

Despre situația politică din țară

Urmăresc, sunt spectator, dar virusul politicii e greu de lasat de-o parte. Dincolo de cursuri, gradinarit de primavara, carti, bloguri, incerc sa spun ce cred despre ce se intampla in jurul meu.

Despre starea din prezent: nedumerire.

Cred ca PSD are nevoie de o revigorare, din starea amorfa, de inactivitate, de lipsa de creativitate. Cred ca e nevoie ca PSD sa inceapa sa faca politica.

Despre Victor Ponta
Cred că Victor Ponta are multa energie in momentul acesta si cred ca ar fi potrivit sa coordoneze departamentele partidului. Are o multime de idei.

Modul in care isi consuma energia in afara partidului e contraproductiva.
Sa coordoneze departamentele partidului, dar ele acum nu există. Ar trebui sa existe.

Despre ministrul Justiției
La PSD nu au gasit un om din PSD pentru Ministerul Justitiei, Tudorel Toader e un om foarte bun, fara indoiala. Departamentul juridic al PSD nu functioneaza, nu exista.

Despre Grindeanu: Ai gasit pilotul, dar care e planul de zbor?
Un partid nu trebuie doar sa castige alegerile, e extrem de important ca in cei patru ani sa castige bataliile in Parlament.

Despre un nou partid al lui Ponta
Nu cred ca Victor Ponta vrea sa-si faca partid, cred ca vrea sa arata ca e nemultumit. Are multa experienta, e o persoana cu reactie deosebita. vezi mai multe...
sursa:jurnalul.ro

Stiri mai vechi: