Sam09182021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Cât câștigă lunar familia Măruță. Iubire, sănătate și mulți, mulți bani

andraBani, iubire și sănătate. Ce-ți poți dori mai mult? Cam așa arată rețeta fericirii. Familia Măruță se bucură din plin de acestea, mai ales de bani. Cei doi câștigă sume uriașe lunar și lucruile nu par să se oprească aici pentru ei.

Andra și Cătălin Măruță întruchipează cuplul perfect, având o viață presărată numai de bucurii, dar mai ales de bani. Cei doi câștigă lunar sume uriașe din activitățile pe care le întreprind. Se pare că Andra ar câștiga între 8.000-10.000 de euro, pe lună, ca jurat al emisiunii ”Românii au talent”. La această sumă se adaugă cam tot atât, din aceiași activitate de jurat, doar că de această dată de la ” Vocea României Junior”. Pe lângă aceste sume fabuloase, se adaugă și concertele pe care aceasta le susține, concerte tarifate cu aproximativ 6.000 de euro, potrivit Bugetul.ro.

Aceiași sursă ne arată că soțul ei, Cătălin Măruță, ar fi avut un salariu de 15.000 de euro, de la ProTv, asta până cănd emisiunea sa a fost mutată din Prime Time. Pe lângă această sumă, lui Cătălin i se mai adaugă venituri de 2.000 de euro și pentru evenimentele private pe care acesta le prezintă.

Mai mult decât atât, în conturile celor doi mai intră câteva mii de euro din contractele de publicitate pe care le au cu diverse branduri. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: