Ma03022021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Cosmetic Plant câștigă premiul Best Drugstore Skincare Product la competiția German Beauty Award 2016

Cosmetic Plant, unul dintre principalii producători locali de cosmetice, își extinde palmaresul de premii internaționale. Astfel, la începutul acestui an, Serul lift instant LiftUp din gama companiei a căștiat premiul Best Drugstore Skincare Product în cadrul competiției German Beauty Award 2016.

“Premiul ’Best Drugstore Skincare Product’, câștigat pentru Serul lift instant LiftUp la German Beauty Award, ne confirmă, încă o dată, faptul că avem produse cosmetice inovatoare, care se ridică la standardele de calitate mondială, dar care au totuși prețuri competitive și sunt accesibile tuturor. Cunoscând rigurozitatea nemţească, câştigarea acestui premiu este un motiv în plus de satisfacție pentru noi ”, a declarat Susana Laszlo, Director General Cosmetic Plant.

Competiția German Beauty Award a avut, în anul 2016, 13 categorii printre care se numără: Make-up, Nails, Drugstore Skincare Products sau Parfume. În cadrul acesteia, alături de Cosmetic Plant, au concurat și alte branduri renumite la nivel internațional precum Elisabeth Arden, M. Asam, nude by nature, Lavera sau Retrovue.

La categoria Drugstore Skincare Products, serul lift instant LiftUp din gama Cosmetic Plant a fost desemnat câștigător de către un juriu format din oameni din industria de beauty, proprietari de SPA-uri, Make-Up Artiști, producători de cosmetice, specialiști de beauty și beauty editori, care au analizat şi testat atent toate produsele înscrise în competiţie.

“Având în vedere că produsele înscrise în competiție au fost testate de oameni din industria cosmetică, considerăm că motivele principale pentru câștigarea premiului au fost atât efectul serului lift instant LiftUp, cât și ingredientul său de bază,  LIFTONIN®-XPRESS fiind unul inovativ extras dintr-o algă marină originară din Marea Roșie”, a mai spus  Susana Laszlo.

Algele marine sunt folosite tot mai frecvent în industria frumuseții, fiind bogate în minerale și vitamine. Printre efectele benefice asupra sănătății și pielii cele mai cunoscute sunt cele anti-aging, hidratante sau de combatere a celulitei.

Mai mult, în cadrul competiției germane, ambalajul produsului a jucat un rol foarte important, serul lift instant LiftUp având avantajul unei cutii elegante, cu două ferestre, care scoate în evidență sticluța cu pipetă, extrem de  avantajoasă, deoarece permite o dozare mult mai exactă și mai sigură a produsului, fără riscul risipei sau unor accidente, așa cum este cazul recipientelor de tip fiolă. 

German Beauty Award este o compeție  aflată anul trecut la cea de-a doua ediție, având participanți însemnați din industria cosmetică și well-beeing.

 

 

Stiri mai vechi: