Vi08192022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Un membru Holograf a murit. Anunțul trist a fost făcut de Dan Bittman

Mihai Coman de la Holograf a murit. Anunțul a fost făcut de Dan Bittman. Mihai Coman de la Holograf a murit, răpus de o boală necruțătoare. Solistul trupei, Dan Bittman, a postat un mesaj dureros pe contul de socializare. Acesta le-a mărturisit tuturor că artistul s-a stins din viață.

Mihai Coman de la Holograf a murit, iar anunțul a fost făcut de cel care i-a fost coleg de trupă. Dan Bittman suferă cumplit și a postat pe contul de Facebook, un mesaj emoționant. Se pare că Mihai Coman suferea de cancer de mai multă vreme, însă a fost mereu o prezență discretă.

„A murit Mihai Coman, colegul nostru, omul care a fost mai bine de douăzeci de ani alături de noi, mai întâi în studio, apoi pe scena. O boală perfidă l-a luat nemeritat de repede dintre noi pe omul cu voce de aur si suflet de copil. Dar Mihai va rămâne întotdeauna in inimile si in cântecele noastre”, a fost mesajul de pe pagina oficială de Facebook a trupei  Holograf.

Mihai Coman de la Holograf a murit, în urmă cu puțin timp

„Nu credeam că doare atât de tare… Mihai.. mergi cu Dumnezeu…”, a scris Dan Bittman pe Facebook, fără a spune însă care este motivul pentru care acesta s-a stins din viață.

Mihai Coman lucrat la casa de producție Magic Sawn. El a înregistrat primele albume ale trupelor rock din România, de după Revoluție. A fost backing vocals al trupei Holograf și a participat la toate concertele susținute de una dintre cele mai iubite trupe.

Mihai Coman era colaborator constant al trupei Holograf încă de pe vremea albumului „Pur şi simplu” (2003), un pianist remarcabil. În ultima perioadă, însă, el a lipsit din activitatea Holograf, fiind grav bolnav. În timpul unui concert, Dan Bittman i-a dedicat o piesă colegului său de scenă. De-a lungul timpului, Mihai Coman a colaborat cu mai multe trupe din România, printre care Sfinx (1991), Columna, Royal, Laura Stoica Band. Mihai Coman are o fată, Maria, care locuiește în Norvegia. Tânăra a postat un mesaj trist după moartea tatălui ei. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: