Dum08142022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Glutenul: ai putea sa fii alergic? Cum să descoperi simptomele

Glutenul: ai putea sa fii alergic? Cum să descoperi simptomeleMulți oameni se confruntă cu probleme digestive și de sănătate cauzate de consumul de gluten sau de grâu. Dacă dumneavoastră sau copilul dumneavoastră vă confruntați cu intoleranță la gluten sau grâu, există trei afecțiuni medicale diferite care ar putea explica ce se întâmplă: boala celiacă, alergia la grâu sau sensibilitatea glutenului non-celiac.

Problemele cu glutenul sunt destul de comune. Asta pentru ca oamenii sunt oarecum constienti de aceste probleme si deoarece painea se face diferit in ziua de azi. Painile facute in casa necesita timp pentru a creste, proces care mai distruge din gluten.

In brutariile moderne, painea creste foarte repede. De asemenea, companiile alimentare experimenteaza cu varietati noi de cereale care pot contine mai mult gluten.

Pana de curand, medicii nu credeau ca graul dintr-o felie de paine sau o portie de paste poate face rau multor oameni. Acum lucrurile nu mai stau la fel. Acum stim ca problemele legate de gluten sunt destul de comune. Stim, de asemenea, ce alimente putem sa consumam. vezi mai multe...
sursa:jurnalul.ro

Stiri mai vechi: