Sam06252022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Brigitte și Ilie Năstase au făcut pace. «M-am mutat înapoi la el acasă»

Viaţa lor e o telenovelă! Brigitte şi Ilie Năstase au trăit separat din luna martie, însă nu au mai rezistat să-şi facă vizite şi să se urmărească prin oraş, aşa că au hotărât să se împace. Astfel, după două luni în care au dormit în paturi separate, Brigitte şi Ilie Năstase s-au mutat împreună şi se iubesc ca la început.

”Dragostea-i ca şi o râie, te mănâncă şi-n călcâie”! Celebrul vers al lui Zavaidoc  se potriveşte perfect situaţiei actuale, care-i are protagonişti pe Brigitte (40 de ani) şi Ilie Năstase (70 de ani). Fostul mare tenisman nu a mai suportat singurătatea şi nici dorul de nevasta pe care, în martie, a dat-o afară din casă, cu bagaje cu tot.

Brigitte a revenit la sentimente mai bune, impresionată de atenţia pe care i-o acordă Ilie Năstase în ultima vreme. Săptămâna trecută, ea şi-a împachetat din nou lucrurile şi şi-a adus valiza în vila lui Nasty. ”L-am iertat. Îl iubesc pe Ilie şi ne-am mutat împreună zilele trecute. Suntem din nou o familie, cred că nu putem să trăim unul fără altul”, a declarat, în exclusivitate, Brigitte Năstase, pentru Click!

De la acest eveniment, fericirea se poate observa de la o poştă pe chipul lui Ilie. Fotoreporterii Click! l-au surprins zilele trecute, în zona Dorobanţi, în timp ce se îndrepta sprinten spre casă. Cu un buchet de trandafiri coloraţi într-o mână, şi cu eclerele preferate ale soţiei, în cealaltă, Nasty, îmbrăcat sport şi cu ochelari de soare, făcea slalom printre şi maşini.

Împăcarea celor doi vine după un weekend romantic la mare, la începutul lunii mai. Ilie a răsfăţat-o la un celebru club de fiţe din Mamaia şi i-a  cerut brunetei să-l ierte şi să revină în căminul conjugal. Brigitte nu a rezistat, mai ales că soţul său a trecut toate probele de foc, şi anume: a fost prezent la deschiderea magazinului ei cu haine şi chiar i-a făcut safteaua cumpărând produse de 1.000 de euro,  a însoţit-o apoi în Turcia când s-a operat la nas, şi a ”urmărit-o” prin oraş şi la evenimente copleşind-o cu buchete din florile ei preferate. Bineînţeles că, în cele două luni, doamna Năstase s-a comportat extrem de rece, însă e femeie şi, mai ales, este credincioasă, aşa că nu a putut, emoţional, să reziste în faţa unui bărbat care se căieşte pentru păcatele lui. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: