Sam12032022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Alina Puşcaş a început pregătirile pentru botez şi se gândeşte la al treilea copil: "Medicul mi-a spus că..."

Alina Puşcaş a început pregătirile pentru botezul fiicei ei. Într-un interviu acordat pentru emisiunea "Răi da buni", vedeta a povestit pe larg despre cum decurge viaţa ei acum.

Alina Puşcaş se gândeşte deja la al treilea copil, însă medicul i-a recomandat să mai aştepte.

"A fost o surpriză să aflu persoana care a câştigat acest sezon de la "Te cunosc de undeva". Nu vreau să dau detalii. Marea finală va fi pe 3 iunie. (...) Da, urmează botezul. Suntem destul de inconştienţi. Ne-am bazat foarte mult pe naşi la primul botez. Acum am luat noi frâiele şi nu prea ne descurcăm. Va ieşi până la urmă aşa cum va trebui. Până la începutul lui iulie mai este timp suficient. Am blocat datele, fie 8, fie 15 poate chiar 7 iulie va fi. Da, va fi cu tematică. La Alex am avut tematica călătoriilor. La ea va fi tematica stupului cu albinuţe şi floricele. (...) În vacanţă nu plecăm toţi patru. De Paşte am fost toţi la Braşov. Am avut şi ajutor. Drumul a fost un calvar şi la dus şi la întors pentru că s-au plictisit. Săptămâna viitoare plecăm în Moscova amândoi", a spus Alina Puşcaş.

"O să concepem şi un al treilea copil la un moment dat. Medicul mi-a zis să fac neapărat pauză de doi ani. Primele două sarcini au fost foarte apropiate", a spus Alina Puşcaş cu privire la al treilea copil. vezi mai multe...
sursa:spynews.ro

Stiri mai vechi: