Sam12032022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Lavinia Pîrva, prima apariție în public după ce s-a spus că e gravidă. Și-a ascuns burta cu grijă!

Lavinia Pârva, prima apariție în public după ce s-a spus că e gravidă. Ținuta ei este dovada clarăLavinia Pîrva, prima apariție în public după ce s-a spus că e gravidă. Iubita lui Ștefan Bănică a participat joi seara la un eveniment monden, unde a atras toate privirile.

Lavinia Pîrva, prima apariție în public după ce s-a spus că e gravidă. Artista nu ezită să dea curs zvonurilor cum că ar fi însărcinată. Poartă bluze cât mai largi și își acoperă burta cu mâna. Cu toate astea, oficial, cântăreața a negat că va deveni mamă, așa cum s-a spus, dar nu ar fi singura vedetă care a ascuns o sarcină până în al treilea trimestru. Rămâne de văzut dacă bruneta îi va dărui curând un copil lui Ștefan Bănică Jr.

Îmbrăcată în negru, din cap până în picioare și purtând o bluză destul de largă, bruneta a atras toate privirile. În urma zvonurilor cum că ar fi însărcinată, Lavinia Pârva a început să facă glume pe seama subiectului. „Hello! Am auzit că mă pregtesc să nasc. Doar că avem o mică problemă. eu săptămâna viitoare mă pregătesc, de fapt, să lansez noul single alături de Cabron. O piesă foarte mișto, așa că fiți pe fază. Doar că mă gândesc să predau sarcina asta unui om din familie… Ștefane, mă ajuți tu?”, spunea Lavinia Pîrva într-o înregistrare realizată recent, în timp ce își scotea mingea de fotbal de sub tricou și o arunca spre iubitul ei. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: