Lun07042022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Evenimente cultural – artistice în acest sfârșit de săptămână

afis-Sinapul-2017Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Cluj, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, împreună cu Primăriile şi Consiliile locale ale municipiului Gherla și ale comunelor Sînpaul și Cămărașu, invită toţi iubitorii de folclor, în zilele de 24 și 25 iunie 2017, la o serie de evenimente cultural-artistice.
  Astfel, sâmbătă, 24 iunie a.c., la Gherla, de Ziua iei românești, va avea loc „Parada iei și a cămeșii tradiționale românești”, ediția a II-a. La manifestarea care va debuta la ora 15:00, în Parcul municipal din oraș, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Cluj va susține un program folcloric tradițional, cu participarea unor tineri interpreți clujeni.
  Afis-parada-iei-GherlaTot sâmbătă, 24 iunie a.c, de la ora 15:30, pe scena în aer liber de la Școala Gimnazială Cămărașu, va debuta cea de-a XI-a ediție a manifestării culturale „Fiii comunei Cămărașu”. De asemenea, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Cluj va fi prezent cu momente tradiționale, susținute de soliști de muzică populară.
Instituția de cultură tradițională clujeană va susține momente folclorice și duminică, 25 iunie a.c., în cadrul evenimentului „Zilele comunei Sînpaul”. Programul folcloric va debuta la ora 15:30, pe terenul de fotbal din localitate.

afis-Camarasu

Stiri mai vechi: