Lun07162018

Last updateMie, 27 Iun 2018 5pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

PREMIERĂ LA FSEGA-UBB: ÎNSCRIERE LA ADMITERE CU NUMERE DE ORDINE MONITORIZATE ONLINE

FSEGA-Admitere-Iulie-2017-P8-768x576Candidații care se vor înscrie începând de luni, 17 iulie 2017, la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA) din cadrul Universității Babeș-Bolyai vor avea la dispoziție un sistem nou, care va reduce semnificativ cozile și timpul petrecut pe holurile facultății pentru depunerea dosarelor de înscriere.

Începând din această sesiune de admitere, candidații au la dispoziție un sistem electronic de dirijare și ordonare, care prevede eliberarea unor numere de ordine pentru încasarea taxelor de admitere și de școlarizare, având ca scop principal eliminarea cozilor de la casierie și îmbunătățirea gestionării timpului de către fiecare candidat.

¨O premieră națională este, după cunoștința noastră, afișarea online în timp real (pe website-ul facultății) a numărului de ordine curent și a timpului de așteptare pentru fiecare număr. Astfel candidații nu mai sunt nevoiți să rămână în preajma casieriei, așteptându-și rândul, ci pot să-și petreacă timpul în mod distractiv și creativ alături de trainerii și voluntarii Centrului de Orientare și Consiliere Profesională de la parterul clădirii FSEGA sau chiar să iasă din campusul FSEGA pentru o plimbare în parc, spre exemplu și să revină în timp util la casierie¨, afirmă conf. univ. dr. Răzvan Mustață, decanul FSEGA.

Înscrierile la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai vor începe luni, 17 iulie 2017, candidații având la dispoziție peste 2.300 de locuri bugetate și cu taxă, la nivel licență – zi, precum și 780 de locuri pentru învățământul la distanță, nivel licență.

Perioada de admitere la Universitatea Babeș-Bolyai se va încheia în data de 31 iulie 2017, calendarul admiterii, taxele şi toate informaţiile necesare candidaţilor fiind accesibile la adresa: http://admitere.ubbcluj.ro.

Pe   întreaga   perioadă   a   admiterii,   Universitatea   Babeş-Bolyai   pune   la   dispoziţia candidaţilor un număr de 440 de locuri în căminele proprii din Campusul Studențesc Hașdeu.

Stiri mai vechi: