Dum03072021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

ELKO Romania organizează ATEN Academy la Cluj

ELKO ATEN VK2100ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO specializată în distribuţia unei game largi de echipamente și soluții IT, anunţă cursul ATEN Academy care se desfășoară la Cluj, pe data de 24 august 2017.
”Simply Better Connections” este motto-ul sub care se desfăşoară cursul, sesiunile de training fiind susţinute de către reprezentantul ATEN, Tomasz Kruszyński. Gama de produse ATEN cuprinde în acest moment sute de echipamente de conectivitate, soluții complete KVM și soluții profesionale A/V.
ATEN Academy vine ca urmare a diversificării ofertei ATEN și este un training care facilitează accesul la soluţiile ATEN şi domeniile de aplicabilitate ale acestora, fiind atinse subiecte precum rezoluţia 4K, videowall, digital signage, control room şi matrix switch. Cursul nu presupune taxă de participare, fiind adresat reprezentanţilor companiilor ce furnizează şi integrează soluţii de infrastructură şi soluții profesionale A/V.
Parteneriatul dintre ATEN şi ELKO Romania a fost semnat în anul 2011, compania de distribuţie fiind aleasă datorită nivelului ridicat de expertiză tehnică a angajaţilor şi a canalului de distribuţie. ATEN este cel mai mare producător şi furnizor de soluţii de conectivitate complexe, oferind cel mai diversificat şi complet portofoliu de produse KVM. Compania deține peste 650 de patente, investind continuu în cercetare şi dezvoltare.
Tehnologia ATEN
În cadrul sesiunilor de demo vor fi testate capabilităţile tehnologice ale soluţiei de control ATEN, formată dintr-un configurator software, VK6000, un control box, VK2100, şi o aplicaţie de control.
Soluţia este un sistem de gesiune standard bazat pe interfaţa Ethernet ce poate conecta toate dispozitivele hardware dintr-o reţea locală, oferind un control direct centralizat, rapid şi simplu, prin intermediul unui smartphone sau tabletă PC.
Control Box-ul VK2100 poate fi instalat şi configurat şi în reţele deja existente. Mai mult, acesta poate fi şi integrat fără probleme cu orice produs ATEN VanCryst sau cu aproape oricare alt dispozitiv de iluminare, sistem de conferinţă, aer condiţionat, senzori de mişcare, adaptoare de reţea şi altele.
Astfel, soluţia reprezintă alegerea ideală pentru săli de conferinţă, săli de curs sau oricare alte locaţii ce au nevoie de o conectare centralizată a tuturor echipamentelor hardware.
Pentru mai multe detalii accesaţi: http://www.aten.com/global/en/products/professional-audiovideo/control-system/vk2100/
Pentru soluția dedicată sălilor de conferință găsiți mai multe informații la: http://www.elko.ro/stiri/maximizarea-confortului-din-salile-de-meeting-cu-solutia-de-management-centralizat-de-la-elko
Despre Grupul ELKO și ELKO Romania
Grupul ELKO este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse și soluții IT din regiune, reprezentând 180 de producători și oferind o gamă largă de produse și servicii către mai mult de 7000 de companii, producători de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din 30 de țări în Europa și Asia Centrală. Cifra de afaceri a grupului în 2016 s-a ridicat la 1460 milioane de dolari.
ELKO Romania face parte din Grupul ELKO și este specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT: soluții mobile, componente, soluții de infrastructură IT și de stocare, soluții de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Compania comercializează produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor săi, companii revânzătoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiectează, instalează și revând soluții IT, sisteme de comunicații și supraveghere video), adresând toate canalele de distribuție IT & Telecom.

Stiri mai vechi: