Dum11272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Neymar declară război deschis Barcelonei

neymarBrazilianul Neymar a depus o plângere împotriva fostului său club, Barcelona, la Camera de rezolvare a litigiilor din cadrul Federaţiei Internaţionale de Fotbal (FIFA).

Plângerea, înregistrată de FIFA, este în atenţie şi în curs de investigaţie, a explicat un purtător de cuvânt, fără să precizeze calendarul procedurii.

Un conflict a izbucnit între Barcelona şi Neymar după plecarea brazilianului la PSG, în schimbul sumei de 222 milioane euro, clubul catalan solicitând în instanţă 8,5 milioane euro daune şi interese fostului său jucător pentru că nu a respectat prelungirea contractului.

Însă „clanul” Neymar şi-a exprimat surprinderea şi a contraatacat, precizând că a „deschis o procedură în faţa jurisdicţiei competente în ce priveşte primele pentru semnarea contractului în 2016, stipulate prin contract şi neplătite de către FC Barcelona”.
La începutul lunii august, FC Barcelona a îngheţat plata unei prime de 26 de milioane euro, aşteptând să ştie dacă jucătorul va merge la PSG. Acea primă fusese negociată în urmă cu un an, când fotbalistul, deja contactat de PSG, îşi reînnoise contractul cu Barcelona până în anul 2021.

Sursa: cancan.ro