Lun12052022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

US Open: Simona Halep vs Maria Sharapova!

simona-halep-openSite-ul oficial al WTA anunta faptul ca Simona Halep nu a avut noroc la tragerea la sorti, favorita numarul doi urmand sa o intalneasca in runda inaugurala de la US Open pe Maria Sharapova (147 WTA - beneficiara a unui wild card).

Disputa va incepe la ora 02:00, urmand sa fie in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews.ro.
Meciul dintre Simona si Maria este vazut de site-ul oficial al competitiei americane drept cel mai interesant al zilei de debut.Pe "Arthur Ashe" (impunatoarea arena de la US Open), Halep va incerca sa rupa sirul victoriilor rusoaicei, "Masha" avand 6-0 la "general".

De partea ei, Sharapova va avea experienta superioara dobandita in atatea finale de Grand Slam si faptul ca o domina din punct de vedere mental pe adversara.

Exista insa un mare avantaj de care Halep ar trebui sa profite in meciul din aceasta noapte. Are partide in picioare, a ajuns in multe turnee in fazele superioare in acest an, iar ritmul ei de joc este net superior unei rusoaice care nu a evoluat prea mult de la revenirea in circuitul WTA (in 2017, "Masha" are trei victorii din sase partide: a castigat $100,727).

E momentul ca Simona sa uite istoricul meciurilor directe, acolo unde Masha conduce la zero (6-0).

De-a lungul carierei, Sharapova a castigat cinci Grand Slam-uri: Australian Open (2008), Roland Garros (2012, 2014), Wimbledon (2004) si US Open (2006).

Simona a jucat doua finale de Grand Slam, ambele pierdute: Roland Garros 2014 si Roland Garros 2017.  

Sursa: hotnews.ro