Sam01232021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Declaraţia lui Dragnea, după comunicatul Ambasadei SUA: "Şi eu sunt îngrijorat când văd nişte ambasadori care îşi permit să ne interzică şi dreptul de a începe o dezbatere"!

Liviu-DragneaDragnea, după comunicatul Ambasadei SUA, privind legile justiției: ”Şi eu sunt îngrijorat când văd nişte ambasadori în Româna care îşi permit să ne interzică şi dreptul de a începe o dezbatere”, a spus liderul PSD, joi, la Curtici.

Ea a mai spus că ambasadorii care critică proiectul de modificare a legilor justiţiei merg la miniştri pentru a promova interesele anumitor companii străine. Potrivit lui Dragnea, ambasadorii care critică proiectul de modificare a legilor justiţiei merg la miniştri pentru a promova interesele anumitor companii străine.

”Am înţeles, fiecare cu îngrijorările lui. Şi eu sunt îngrijorat când ambasadorii merg la miniştri în fiecare zi să promoveze interesele unor companii străine. Cine ştie, poate cineva se gândeşte că poate şi asta înseamnă acte de corupţie. Că sigur că dacă aţi merge dumneavoastră la un ministru să promovaţi interesele companiei, aţi avea o problemă”, a spus Liviu Dragnea.

Dragnea a continuat: „Şi eu sunt îngrijorat când văd nişte ambasadori în România care îşi permit să ne interzică şi dreptul de a începe o dezbatere. Urmează să ni se interzică dreptul de a gândi”.

Liviu Dragnea a menționat că, în calitate de preşedinte PSD, ca preşedinte al Camerei Deputaţilor, ca deputat, şi ca cetăţean român este interesat să vadă ce spun asociaţiile magistraţilor şi Uniunea Naţională a Judecătorilor din România.

„Acolo am văzut că acolo există o susţinere pentru acele prevederi. Eu nu sunt jurist, nu sunt specialist. Sigur că, în final, decizia va fi luată în Parlament după o cumpănire serioasă, după o dezbatere serioasă, aşezată nu cu patimă, nu pentru a servi interesul unuia sau altuia, nu pentru a subjuga ideea de justiţie în România”, a mai spus Dragnea.

Ambasada SUAa a avut recent o reacție oficială privind legile justiției. Potrivit unui comunicat de presă, Statele Unite ale Americii au luat cunoştinţă de propunerile Ministerului Justiţiei, cu îngrijorare pentru independenţa sistemului judiciar. Ambasada îndeamnă toți actorii executivi, legislativi și judiciari din România să colaboreze pentru a continua lupta împotriva corupției.

Sursa: libertatea.ro

Stiri mai vechi: