Sam09182021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Festivalul de film de la Veneţia: reacţia actriţei Frances McDormand în faţa fotoreporterilor!

FrancesNu toţi actorii pun mare preţ pe defilarea de pe covorul roşu.

Frances McDormand a considerat că este o pierdere de timp să se lase fotografiată la premieră filmului sau, inclus în competiţia oficială de la Veneţia.

Frances McDormand nu a fost deloc impresionantă de prezenţa pe covorul roşu la Festivalul de film de la Veneţia. Nu a stat la poze, iar când fotoreporterii au apostrofat-o în cor, le-a răspuns cu un gest care nu lasă loc de comentarii.

Mai de voie, mai de nevoie, colegii de distribuţie, Woody Harrelson şi Sam Rockwell, au zăbovit îndelung în faţă obiectivelor. Apoi au dat, pe îndelete, autografe fanilor.

Cum interpretează un ”înger al răzbunării”, McDormand spune că rolurile lui John Wayne au inspirat-o.

Şeful blamat al poliţiei este interpretat de Woody Harrelson. Personajul lui vrea să ajute, dar nu ştie cum. În plus, se lupta şi cu o boală nemiloasă.

Şi Kirsten Dunst a mers la Veneţia cu cel mai recent film al sau - “Woodshock”. Regizată de două surori, pelicula o înfăţişează pe Dunst în chip de dealer de canabis. Personajul este bântuit, însă, de o grea pierdere.

Filmul în care joacă cei trei - “Three Billboards Outside Ebbing, Missouri” - a fost primit cu căldură la Veneţia.Personajul lui Frances McDormand este o femeie care foloseşte trei panouri publicitare pentru a-i cere socoteală şefului local al poliţiei. Îi reproşează acestuia că nu a făcut nimic că să-l găsească pe violatorul şi ucigaşul fiicei sale adolescente.

Sursa: protv.ro

Stiri mai vechi: