Vi10072022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Frankfurt Motor Show 2017: " Noile autovehicule, care vor intra pe piaţă!"

frankfurt-motorEdiția din acest an a expoziției auto de la Frankfurt (IAA) s-a încheiat duminică, după 10 zile în care publicul a avut posibilitatea de a vedea cele mai noi vehicule care vor intra pe piață în următoarea perioadă, dar și concepte care dezvăluie detalii despre mobilitatea viitorului.

Toate detaliile importante despre Internationale Automobil-Ausstellung le puteți găsi în Suplimentul Auto găzduit de revista Capital care a apărut luni, 25 septembrie.Zeci de premiere mondiale, sute de vehicule de serie şi concepte, dar şi mii de oficiali ai marilor companii din industria auto şi-au dat întâlnire le ediţia din 2017 a Internationale Automobil-Ausstellung (IAA) care s-a desfăşurat între 14 şi 24 septembrie la Frankfurt.

Importante în special pentru români, dar căutate cu interes şi de vizitatorii din întreaga lume, cele două noi SUV-uri care vor purta din această toamnă titulatura „Made in Romania” – Dacia Duster 2 şi Ford EcoSport – au luat parte la un adevărat asalt al vehiculelor cu garda la sol înălţată şi pretenţii, mai mult sau mai puţin fondate, de vehicule „sport – utility”. Considerat apogeul „nebuniei SUV”, salonul auto de la Frankfurt din acest an a avut printre exponate mai bine de 20 de noi modele de acest fel, de la BMW X3 şi Hyundai Kona până la Skoda Karoq şi Volkswagen T-Roc.

Pe lângă spactacolul SUV-urilor, IAA a marcat şi o nouă reprezentanţie a „promisiunilor electrice” cu exponenţi precum BMW i Vision Dynamics, Audi Aicon, Mercedes-Benz EQ A, Renault Symbioz, Volkswagen ID Crozz sau Mini Electric. Un segment aparte al salonuui a fost cel al vehiculelor comerciale transformate în campioni ai aventurii sau elegante birouri pe roţi. În această categorie au intrat Mercedes-Benz Clasa X, Ford Tourneo Custom sau Volkswagen California XXL.

Maşinile al căror preţ este alcătuit din cel puţin şase cifre au fost şi ele în plină formă la IAA. Cei doi mari producători germani de vehicule premium, BMW şi Mercedes-Benz, au uimit prin prezentarea conceptelor Seria 8 şi X7, respectiv, AMG Project One, iar în zona luxului suprem s-au plasat supermaşini precum Bentley Continental GT sau Ferrari Portofino.

Companiile asiatice au suprins şi ele, din nou, prin prezentarea unor vehicule care par gata să spargă blocada de pe piaţa europeană. Printre acestea s-au numărat Aspark Owl, Wey XEV Concept şi – cu o situaţie aparte – Borgward Isabella.

Detalii despre toate aceste minuni ale tehnicii moderne, dar şi informaţii despre modalităţile de finanţare şi asigurare pentru achiziţia unui nou vehicul puteţi citi în Suplimentul Auto Capital difuzat astăzi, gratuit, împreună cu revista.

Sursa: capital.ro

Stiri mai vechi: