Vi04162021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Ungaria va susţine candidatura României la Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică!

ungaria-sustine-romaniaUngaria a anunţat că va susţine candidatura României la Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică, precizează Ministerul român al Afacerilor Externe, menţionând că lista candidaţilor nominalizaţi pentru negocieri de aderare ar putea să facă obiectul unei decizii în cadrul reuniunii Consiliului OCDE de luni sau cu prilejul întâlnirilor viitoare.

''Ministerul român al Afacerilor Externe a fost informat de către Ministerul ungar al Afacerilor Externe şi Comerţului cu privire la sprijinirea de către Ungaria a candidaturii ţării noastre pentru aderarea la Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OCDE).

Menţionăm că lista candidaţilor nominalizaţi pentru negocieri de aderare ar putea să facă obiectul unei decizii în cadrul reuniunii Consiliului OCDE de astăzi, 25 septembrie 2017, sau cu prilejul reuniunilor viitoare''.

Demersurile specifice diplomaţiei româneşti din ultima perioadă, îndreptate spre un dialog de substanţă cu statele membre ale Organizaţiei şi cu structurile acesteia, au urmărit să facă cunoscute atuurile şi argumentele României de natură să genereze consensul cu privire la sprijinirea candidaturii ţării noastre.

Sursa: jurnalul.ro

Stiri mai vechi: