Lun08082022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

30 Septembrie -1 Octombrie: EuroBirdwatch 2017!

Poster-EuroBirdwatchSocietatea Ornitologică Română vă invită să luaţi parte alături de membrii ei la EuroBirdwatch 2017.

Este un eveniment de popularizare a observării păsărilor sălbatice, care se desfăşoară pe întreg cuprinsul Europei, în perioada 30 septembrie - 1 octombrie, scopul său fiind observarea a cât mai multor specii de păsări în timpul migraţiei de toamnă.

Anul acesta vom ieși duminică, 1 octombrie, să număram speciile şi exemplarele de păsări de pe lacurile din Câmpeneşti. Întâlnirea va avea loc la ora 09.45, pe drumul care duce către Câmpeneşti, imediat după ieşirea de pe şoseaua Cluj-Dej. Vom avea, ca de obicei, lunete, binocluri şi determinatoare, cu ajutorul cărora vom încerca să vă stârnim interesul faţă de migratoarele înaripate şi de ce nu, deschiderea către un nou hobby.


Cei care doresc pot completa formulare cu observaţiile efectuate, acestea vor fi trimise pentru centralizare către Societatea Ornitologică Română şi de aici către coordonatorul programului - BirdLife.


Mai multe informaţii despre EuroBirdwatch 2017 la nivel naţional puteţi afla aici:
http://www.sor.ro/ro/noutati/Unde-iesim-la-Euro-BirdWatch-2017.html

Stiri mai vechi: