Dum08142022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Las-Vegas: În locuinţa atacatorului, au fost găsite arme, muniţie şi explozibil!

politiaArme, muniție și explozibil găsite de poliție în locuința atacatorului din Las Vegas, după ce anterior găsise mai multe arme în camera de hotel unde acesta se cazase înainte de comiterea atacului armat soldat cu 59 de morți.

Polițiștii au percheziționat locuința din Mesquite a lui Stephen Paddock, situată la 120 de kilometri de Las Vegas, unde au găsit „peste 18 arme de foc, explozivi și mai multe mii de gloanțe, precum și aparate electronice pe care le studiem în prezent”. Anchetatorii găsiseră anterior 16 arme de foc în camera de hotel unde se cazase înainte de comiterea atcului armat.

În locuința lui Stephen Paddock, în localitatea Mesquite situată la 120 de kilometri de Las Vegas, anchetatorii au găsit „peste 18 arme de foc, explozivi și mai multe mii de gloanțe, precum și aparate electronice pe care le studiem în prezent”, a declarat el.

Familia lui Paddock s-a arătat șocată de gestul acestuia. Fratele său, Erick Paddock, a spus că nu își poate explica de unde a obținut armele de foc, precizând că atacatorul nu avea pregătire militară. „Faptul că a putut să obțină toate acele arme… de unde naiba a luat armele automate? Nu are nicio pregătire militară sau nimic de genul acesta. Este doar un tip care a locuit într-o casă din Mesquite, a condus și a pariat în Las Vegas”, a spur Erick.

Stephen Paddock a deschis focul la un festival de muzică, în zona cazinoului Mandalay, chiar în timpul unui concert. Autoritățile au anunțat un bilanț sângeros: 59 de persoane au fost ucise și 527 au fost rănite, în urma atacului al cărui motiv rămâne neclar. Suspectul a deschis focul de la etajul 32 al hotelului și s-a sinucis, în momentul în care poliția a dat buzna peste el.

Sursa: libertatea.ro