Dum08142022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Las-Vegas : Atacatorul i-a trimis iubitei 100.000 de dolari în Filipine!

las-vegas1Marilou Danley, prietena lui Stephen Paddock, autorul atacului sângeros din Las Vegas, este persoana căruia acesta i-a transferat 100.000 de dolari, în Filipine.

Femeia l-a descris pe Paddock drept „un bărbat amabil, atent, liniștit, cu care îmi imaginam viitorul”.Anchetatorii au aflat că Stephen Paddock a trimis, cu o săptămână înaintea comiterii atacului, 100.000 de dolari în străinătate, fără însă a fi clar cine este persoana care a primit banii. Odată cu audierei prietenei atacatorului, Marilou Danley, aceștia au stabilit că ea este persoana care a primit respectiva sumă de bani, transferată în Filipine. În legătură cu banii primiți, Danley a spus că au fost trimiți „pentru ca eu să cumpăr o casă pentru mine și familia mea”.

Danley a ajuns în Filipine cu o săptămână înaintea atacului, cu un bilet ieftin achiziționat chiar de Paddock, precizând că vizita neașteptată în țara natală pe care Paddock i-a oferit-o a îngrijorat-o. Nu s-a gândit niciodaăt, însă, că acesta ar fi plănuit să rănească pe cineva, a mai spus aceasta, într-o declarație citită de avocatul său.

Referitor la atacator, Marilou Danley a spus că acesta „era un bărbat amabil, atent, liniștit, cu care îmi imaginam viitorul”.

Marilou Danley a revenit în SUA marți seară, pentru că se aștepta ca FBI și poliția din Las Vegas ar fi vrut să discute cu ea în legătură cu atacul sângeros comis de Paddock.

Danley nu a fost arestată sau inculpată, deoarece anchetatorii nu au stabilit, cel puțin în această fază a anchetei, că a avut vreo legătură cu gestul atacatorului.
Stephen Paddock a împușcat mortal 59 de oameni și a rănit peste 500, în atacul sângeros comis în Las Vegas, de la etajul 32 al Mandalay Bay.

În timpul atacului, un agent de pază al hotelului a fost împușcat prin ușă și rănit în zona picioarelor, după ce autorul atacului a deschis focul. El s-a sinucis atunci când o echipă SWAT s-a apropiat de camra sa. Pe lângă camerele video, în camera de hotel au fost găsite 23 de arme, iar alte 19 au fost găsite în locuința sa din orășelul Mesquite, precum și alte șapte în locuința din Reno.

Sursa: libertatea.ro