Lun04122021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Lucian Aldescu, DPD: "Clujenii au primit cu 10% mai multe colete"!

Lucian-AldescuBucurești, 2 noiembrie 2017 - Locuitorii Clujului au primit, în primele nouă luni ale anului, cu circa 10% mai multe colete, raportat la aceeași perioadă a anului precedent, conform DPD România, una dintre cele mai mari companii de curierat expres și coletărie de pe piaţa locală.

Majoritatea coletelor livrate de companie în Cluj-Napoca au fost expediate în perioada 1-8 Martie și de Paște, reprezentând, cu precădere, produse achiziționate online, din zona de beauty, fashion, home & deco, electro și IT.

Potrivit reprezentanților DPD România, clujenii au primit cu aproximativ 10% mai multe colete în primele nouă luni din 2017, raportat la aceeași perioadă a anului trecut. Mai mult, din datele firmei de curierat reiese că, din totalul coletelor expediate din Cluj în perioada de referință, peste 7% dintre acestea au avut destinații internaționale.

În topul țărilor către care clujenii au trimis colete se află Germania, Italia, Marea Britanie, Spania și Franța. De asemenea, în ceea ce privește expedierile din Cluj pe plan național, cele mai multe au avut ca destinație București și Timișoara.

„Încă odată, Cluj-Napoca își adjudecă poziția de centru important al rețelei DPD în România, volumul livrărilor înregistrând creșteri considerabile de la an la an. Aceste rezultate le punem în primul rând pe seama apetitului tot mai mare al clujenilor pentru comerțul online, dar și a investițiilor făcute de companie în soluții logistice”, declară Lucian Aldescu, CEO al DPD România.  

Conform datelor centralizate de către DPD România, ponderea livrărilor pe segmentul B2B a fost de peste 53%, iar diferența a fost generată de segmentul B2C.

Stiri mai vechi: