Lun12052022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

VIVO!Cluj-Napoca: Extinderea locaţiei "Burger-House"!

burger-houseÎncepând de astăzi, 2 noiembrie, clienții centrului comercial se pot bucura de o nouă experiență culinară, cu produse atent alese, proaspete și servire rapidă.


În numai doi ani de la lansare, Burger House a cunoscut o creștere semnificativă în ceea ce privește numărul restaurantelor şi a echipei, fiind opțiunea ideală de masă pentru pauza de prânz, sau o ieșire cu prietenii în oraș.
Meniul actual pe care clienții îl vor regăsi în centrul comercial vine cu o gamă nouă de produse: costițe de porc sau vită și burgeri, care păstrează rețetele consacrate dar aduce şi noi combinații delicioase.


Burger House aduce clienţilor centrului comercial şi o ofertă specială de lansare: Orice meniu combo vine cu răcoritoare din partea casei.
Pe lângă experiența pe care o oferă gurmanzilor, Burger House pune accent pe design-ul aparte al restaurantelor. Integrând în decor elemente din natură precum lemnul și verdeața,
restaurantul colaborează pentru fiecare locație pe care o deschide cu designeri care înțeleg că o experiență completă este dată atât de savoarea produselor, cât și de spațiul în care se servesc.


Restaurantul este deschis în fiecare zi, de luni până duminică, între orele 10:00 și 22:00 şi este situat în zona food court, lângă Lunch Box.
Mai multe detalii se găsesc pe www.vivo-cluj.com.