Lun12052022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

ELKO: Computere Panel "Moxa"!

computere-moxaELKO Romania, companie membra a grupului ELKO specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT, anunta disponibilitatea unei noi familii de computere panel rugged.

Modelele noii serii MPC-2070 dispun de ecrane de 7” fara ventilatoare, fiind proiectate pentru aplicatii HMI in mediul exterior, precum monitorizarea invertoarelor solare, controlul proceselor extractive sau monitorizarea instalatiilor. De asemenea, pot fi instalate in medii marine sau in zonele periculoase din fabrici, unde aprinderea particulelor inflamabile poate reprezenta un pericol.

Computerele panel MPC-2070 sunt echipate cu procesoare eficiente energetic Intel® Atom™ E3826 cu frecventa de1.46GHz si putere consumata in medie de 10W. Dispunand de carcase speciale, fara ventilatoare, ele pot rezista la temperaturi cuprinse intre -40 – 70°C, iar functia unica de pornire rapida le permite sistemelor MPC-2070 sa fie pregatite pentru utilizare in mai putin de 3 minute, chiar si in medii foarte reci, cu temperaturi de pana la -40°C.

Seria MPC-2070 dispune totodata si de un ecran cu luminozitate de 1,000 cd/m2, perfect lizibil in lumina puternica a soarelui, cu control tactil prin atingeri simultane multiple chiar si prin manusi, devenind astfel o alegere excelenta pentru aplicatii HMI de exterior.

Aceasta serie a fost proiectata astfel incat sa respecte standardele Class 1 Division 2, ATEX Zone 2 si IECEx Zone 2*. Printre interfetele de comunicatii cu care sunt dotate computerele panel MPC-2070 se numara 2 porturi Gigabit Ethernet LAN, 2 porturi USB, 2 porturi Serial RS-232/422/485, 4 intrari digitale si 4 iesiri digitale.

Pentru a indeplini cerintele ridicate din zona industriala a aplicatiilor IoT, computerele panou MPC-2070 sunt certificate Microsoft Azure pentru IoT, ceea ce inseamna ca sunt testate si verificate in prealabil astfel incat sa functioneze cu serviciile Microsoft Azure IoT. La cerere, sunt disponibile si modele Windows 10 IoT.

Caracteristici principale ale Seriei MPC-2070:

•    Computere panel de 7” de nivel industrial

•    Procesor eficient energetic Intel® Atom™ E3826 cu frecventa de 1.46GHz

•    Design fara ventilatoare ce permite operare intr-un interval extins de temperatura, cuprins intre -40 – 70°C

•    Pornire rapida la temperaturi negative, de pana la -40°C, chiar si fara o solutie de incalzire

•    Dimensiuni compacte: 200x140x54 mm (7.9x5.5x2.1 inchi)

•    Ecran cu luminozitate de 1000cd/m2, perfect lizibil in lumina puternica a soarelui

•    Ecran cu control tactil prin atingeri simultane multiple, chiar si prin manusi

•    Class 1 Division 2*, ATEX Zone 2* si IECEx Zone 2*

•    Interval de alimentare cu curent continuu, cuprins intre 9-36 V

•    Certificare Microsoft Azure pentru IoT

Procesul de certificare este in derulare; verificati cea mai recenta fisa tehnica a produsului pentru a afla stadiul actual al certificarii.

Mai multe detalii despre echipamentele Moxa puteti afla de la ELKO si, de asemenea, puteti comanda aceste echipamente prin partenerii ELKO din toata tara.

Despre Moxa

Moxa este unul dintre liderii mondiali pentru retele industriale, computere industriale si solutii de automatizare care sustin implementarea solutiilor Industrial IoT. Cu peste 25 de ani de experienta in solutii industriale, Moxa a conectat pana acum mai mult de 30 de milioane de dispozitive la nivel global si detine o retea de distributie si service in peste 70 de tari. Moxa ofera valoare durabila prin solutiile dedicate mediului industrial bazate pe retele fiabile si servicii transparente pentru infrastructuri de comunicatii industriale.

Informatii despre solutiile Moxa sunt disponibile la www.moxa.com.