Dum11272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Kaufland România: Majorarea salariilor nete!

kauflandKaufland România va prelua contribuțiile aferente angajatorului în salariul brut al angajatului, ca urmare a modificărilor legislative, începând cu data de 1 ianuarie 2018.

Astfel, fiecare angajat Kaufland România va avea un salariu net mai mare, în medie cu 1,5%.
“Compania înţelege astfel să liniştească îngrijorările salariaţilor şi familiilor acestora şi îi asigură că, dincolo de schimbările legislative, firma face toate eforturile, cu fapte, pentru siguranţa lor salarială”, a declarat Laura Iancu, Director Resurse Umane, Kaufland România.

Pachete de beneficii peste cerinţele legii

Pe lângă tichete de masă şi asigurarea voluntară de sănătate, Kaufland oferă avantaje care sprijină angajaţii să realizeze un echilibru sănătos între viaţa personală şi cea profesională.

Printre acestea se numără programul flexibil de lucru, cursuri de yoga, antrenamente de alergat cu traineri dedicaţi, sesiuni de terapie antifumat sau cursuri de nutriţie, dar şi abonamente la săli de sport.

În plus, retailerul oferă angajaţilor mai multe zile de concediu de odihnă anual care, în funcţie de vechimea în companie, pot ajunge până la 27 de zile pe an. De asemenea, sunt acordate şi zile libere, plătite, pentru acţiuni de voluntariat.

Kaufland România este singura companie din industria  de retail care a obţinut pentru al doilea an consecutiv titlul de Angajator de Top în România, printr-o certificare internaţională acordată de organizaţia independentă Top Employers Institute din Olanda.

Această certificare demonstrează performanţa strategiei şi a instrumentelor de resurse umane utilizate în cadrul companiei. Obţinerea acestei certificări reprezintă o recunoaştere a angajamentului companiei în asigurarea unui climat de lucru plăcut şi propice dezvoltării profesionale a echipei sale.

De asemenea, începând cu anul 2014, compania se regăseşte în top „100 cei mai doriţi angajatori” din România, potrivit studiului „European Graduate Barometer” realizat de institutul Trendence din Germania.

Sursa: capital.ro