Sam12032022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

FACETI CUNOSTINTA CU CATALIN OPREA

CATALIN-OPREA-ceasuri-de-luxDe la artă la LUX și de la bătăile ritmate ale dansului la UN nou mod de viață TIC-TAC sau mai precis YourWatch.ro
Am creat acest site pentru toate categoriile sociale, iar aici mă refer la noi toți, acei oameni care acordăm, puțin mai mult timp – timpului nostru.
Totul a început în urmă cu 16 ani când întâmplător am găsit un ceas întru-un compartiment din tren. Știind că bunul nu-mi aparține, l-am înmânat conductorului, dar cu părere de rău, deoarece în acel moment mi-am dat seama că timpul trebuie calculat cu precizie, pe care o putem avea doar de la un ceas, însă nu orice ceas. Atunci am înțeles că trebui să fac tot posibilul să fiu ON TIME. Iubirea pentru ceasuri și bijuterii s-a amplificat în Japonia unde am avut parte de mai multă precizie cumparându-mi primul meu Rolex la vârsta de 23 ani. De atunci am dezvoltat o adevărată pasiune pentru ceasuri, participând la mai multe târguri, expoziții și licitații în toată lumea, lucru pe care îl fac și în momentul de față.
În acest moment – dintr-un colecționar al momentelor precise, doresc să interacționez cu voi prin a vă oferi buchetul meu de cunoștințe în ale ceasurilor.

Într-un interviu acordat unei televiziuni:
În încercarea de a defini cu precizie „Ce înseamnă timpul pentru mine ca și individ?”
Le-am oferit răspunsul următor pe care îl împărtășesc și cu voi:
„Este o plăcere să lucrez cu timpul, timpul nu așteaptă, implicit acuratețea fiecărei instanțe existențiale este în interdependență cu acel moment de precizie pe care – nu-i așa? Cu toți îl dorim de la și prin prisma unui ceas. Să fi în timp, să fi acum, să nu risipești timp, să îți dorești acea precizie după care cu toții fugim în nebunia cotidianului presărat cu o multitudine de activități pentru noi toți – controlabile printr-un ceas – indicatorul primordial al timpului nostru existențial – toate aceste elemente înseamnă și sunt înglobate în YourWatch.
În cele din urmă aș vrea să vă spun că ceasurile nu sunt făcute doar pentru a arăta timpul ci pentru a te bucura de el  Vă aștept cu împăcarea că ați înțeles că luxul timpului e aici.

Mulțumiri din partea companiei www.yourwatch.ro