Ma09222020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Patru elevi în practică la Jandarmeria Satu Mare

elevi 003Începând de luni 08 ianuarie, patru elevi ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni îşi desfăşoară stagiul de practică prevăzut în programa de învăţământ, la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare.

Cei patru elevi - jandarmi : Coza Alexandru Daniel, Maticu Demian Marian,           Pop Silaghi Vlad Alexandru şi Simon Rolland au fost primiţi de inspectorul-şef,         colonelul Ovidiu – Adrian Popa, care le-a urat succes în acest stagiu de practică.

Pentru ca tinerii să aibă parte de un stagiu de practică cât mai eficient, au fost repartizaţi unor jandarmi cu vastă experienţă profesională care-i vor consilia şi monitoriza permanent pe întreaga perioadă de pregătire.

Stagiul de practică se desfăşoară în perioada 08.01- 08.05.2018. În această perioadă, elevii jandarmi, vor participa la misiunile unităţii, în cadrul cărora vor putea pune în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs în cadrul misiunilor de ordine publică şi pază şi protecţie instituţională.

Trebuie menţionat faptul că cei 4 elevi - jandarmi sunt originari de pe meleaguri sătmărene, au fost selecţionaţi şi recrutaţi la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare, iar la absolvirea şcolii, care va fi în această vară vor fi încadraţi în unitatea noastră.

Stiri mai vechi: