Sam12032022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Portalul instanţelor de judecată, blocat de hackeri

hackers-bankPortalul instanţelor de judecată din România, portal.just.ro, este blocat, luni, ca urmare a lansării de mii de cereri simultan cu ajutorul unor aplicaţii.

Potrivit unui mesaj postat de administratorii portalului, o altă cauză a problemelor de funcţionare o reprezintă unele defecte tehnice.

'Portalul prezintă probleme de funcţionalitate şi performanţă cu caracter fluctuant. Cauzele acestora sunt în curs de investigare; până la acest moment, am identificat atât un comportament nejudicios din partea unor utilizatori (de ex. lansarea de către un utilizator a sute/mii de cereri simultan, cu ajutorul unor aplicaţii construite în acest scop), cât şi anumite defecte tehnice', se arată în mesajul Direcţiei tehnologia informaţiei din cadrul Ministerului Justiţiei.

Conform aceleiaşi surse, în prezent se lucrează pentru remedierea situaţiei, utilizatorii fiind invitaţi să descrie erorile întâlnite prin email la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , pentru a ajuta la procesul de investigare. AGERPRES sursa.capital.ro

Stiri mai vechi: