Dum11272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Traian Băsescu, despre Dragnea: Daddy, un descreierat bolnav de putere

traian-basescuFostul președinte Traian Băsescu a afirmat, luni seară, pe Facebook, că liderul PSD Liviu Dragnea este ”un descreierat bolnav de putere care şi-a decapitat două guverne în 12 luni”, transmiţându-i acestuia că România află într-o zonă cu tensiuni militare, într-o Uniune Europeană aflată în plin proces de reaşezare.

 

”Daddy? Un descreierat bolnav de putere care şi-a decapitat două guverne în 12 luni, fără să-i pese de consecinţele pentru ţară. Daddy, vezi că România se află într-o zonă cu tensiuni militare,într-o Uniune Europeană aflată în plin proces de reaşezare. Nu mai vorbim de deprecierea monedei naţionale, de creşterea dobânzilor, de stoparea investiţiilor directe etc, etc. Totuşi, în lumea democratică, schimbarea guvernelor are o logică ce vizează interesul naţional şi nu ambiţiile unui DADDY”, a scris fostul preşedinte PMP, Traian Băsescu, pe Facebook.

Traian Băsescu a afirmat că Dragnea a reuşit să facă din România o ţară care se îndreaptă cu mare viteză către "ape mici", unde poate eşua.

Preşedintele PMP şi-a încheiat postarea afirmând că, în ţară se află premierul Japoniei Shinzo Abe, interesat de investiţii în România.sursa capital.ro

Stiri mai vechi: