Dum11272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Dragnea i-a prezentat lui Iohannis propunerea Dăncilă. 'Nu există probleme în majoritatea parlamentară'

liviu8972dragneaPreşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat miercuri, la Palatul Cotroceni, că i-a prezentat şefului statului, Klaus Iohannis, în mod oficial şi direct, propunerea social-democraţilor pentru funcţia de premier - europarlamentarul Viorica Dăncilă.

 

"I-am prezentat preşedintelui în mod oficial şi direct propunerea noastră, în persoana doamnei Viorica Dăncilă. I-am prezentat şi procedura prin care a fost desemnată ca şi propunere în cadrul Partidului Social Democrat", a declarat Dragnea, după consultările cu şeful statului.

El a precizat că Daniel Chiţoiu, din partea ALDE, l-a informat pe preşedintele Iohannis că miercuri, în forul statutar al ALDE, a fost adoptată în unanimitate decizia de a o susţine pe Viorica Dăncilă pentru funcţia de premier.

De asemenea, Liviu Dragnea a precizat că i-a prezentat şefului statului un tabel cu parlamentarii PSD - ALDE care o susţin pe Dăncilă, pentru a-l informa corect pe preşedinte că "nu există niciun fel de problemă în majoritatea parlamentară".sursa Capital.ro

Stiri mai vechi: