Sam12032022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

S-a dat startul pentru cei care vor să meargă la cules de căpșuni în Spania

capsuni de buciumIAgenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ilfov dispune, prin intermediul EURES România, de 150 de locuri de muncă în domeniul agricol ȋn Spania.

 

Dintre aceste posturi, 100 de posturi pentru femei la cules şi ambalat fructe şi 50 de posturi pentru bărbaţi la cules fructe şi curăţat copaci, din care 1 şofer de autobuz pentru transportul muncitorilor la locul de muncă(permis de conducere categoria D şi atestat), 2 şoferi de camion pentru transportul fructelor din câmp la depozit (permis de conducere categoria C + E şi atestat) şi 2

tractorişti.

Locurile de muncă sunt oferite de firma Fruits Queralt din regiunea Lleida, iar pentru ocuparea acestora se va organiza selecţie la o dată stabilită ulterior. Salariul oferit este de 6.25 euro brut/oră, pentru lucrul în câmp şi 5.96 euro brut/oră, pentru lucrul în depozit.

Contractul de muncă se va semna ȋn Spania, după înscrierea în sistemul de securitate socială şi se va derula ȋn perioada aprilie - septembrie 2018, cu posibilitate de prelungire până în luna noiembrie.

Pentru cazare, utilităţi şi alte cheltuieli se va reţine 10% din salariu. Locuinţele au zonă comună de spălătorie şi bucătării. Familiile vor locui în camere separate. Transportul către Spania şi retur va fi suportat de lucrător.

Persoanele cu domiciliul în judeţul Ilfov, interesate să participe la selecţie, trebuie să seadreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti. sursa Capital.ro