Dum08142022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Un stil de viață sănătos

cristina-batlan-De ceva timp, Cristina Bâtlan acordă părți importante din timpul său pentru o nouă activitate: promovează un program inedit din zona de ”lifestyle”, care îmbină cele mai recente studii despre nutriție cu exerciții speciale pentru menținerea echilibrului interior.

 

Deşi a construit unul dintre cele mai bine ancorate branduri din industria de modă, Musette, Cristina a ales să se oprească puţin şi să simtă prezentul. Și nu, nu a renunţat la business, ca să nu înţelegem greşit contextul. S-a oprit şi s-a uitat mai atent la ea, din interior spre exterior, la modul în care decisese să i se deruleze viaţa, până în cele mai mici detalii. Schimbarea s-a întâmplat repede, după o călătorie în India, unde a învăţat cum să trăiască „Aici şi Acum“.

”Atunci, mi-am dat seama ce se întâmplă, de fapt. Am realizat că trăiesc într-o lume care nu-i deloc reală. De ce? Pentru că eu fac modă. Și, făcând modă, trăiesc numai în viitor. Eu nu am prezent. Pentru mine, prezentul este trecut. Întotdeauna creez nişte colecţii pentru sezoanele următoare. Totul este despre nişte oameni care vor fi. Nişte clienţi care vor încălţa. Trăiesc fie în trecut, fie în viitor. Cred că singurele momente care se întâmplă acum sunt evenimentele pe care le facem la Musette”, mărturiseşte ea. Aşa a conştientizat cum acest domeniu, al modei, te prinde cu totul şi ajungi să nu mai ai viaţă personală, ”mai ales dacă munceşti 16 ore pe zi”.

Astăzi, Cristina Bâtlan se implică activ în calitate de voluntar, într-un program special conceput pentru un stil de viaţă sănătos, derulat cu ajutorul asociaţiei Integrative Life. Și afacerea Musette merge bine. Înfiinţată în urmă cu mai bine de 20 de ani, împreună cu soţul său, Roberto, şi cu fratele acestuia, Alin, compania a crescut sănătos, anul trecut ajungând la afaceri de 16,3 milioane de euro.
 sursa Capital.ro