Sam12032022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Senatorul UDMR Verestoy Attila a murit! Ce avere a lăsat acesta

81-9194-45 attillaverestoySenatorul UDMR Verestoy Attila a murit la 63 de ani, acesta suferind de cancer la plămâni, au confirmat mai mulți colegi de partid ai acestuia, pentru presă. Poreclit "Drujba lui Dumnezeu", pentru afacerile sale cu cherestea, acesta a fost parlamentar încă din anii 90 și a candidat, la ultimele alegeri, pe prima poziţie a listei UDMR pentru Senat în Harghita.

 

Verestoy Attila a suferit un accident de maşină în anul 2011, în urma căruia a suferit mai multe fracturi. Ca urmare a accidentului, senatorul UDMR a rămas cu un handicap la picior şi mergea cu ajutorul unui baston.

Averea sa a fost estimată de revista Capital, pentru anul trecut, la 48-50 de milioane de euro. Acesta avea investiţii substanţiale pe piaţa de capital, fiind unul dintre cei mai bogaţi politicieni din România. În cea mai recentă declaraţie de avere, acesta deţinea un pachet de peste 11 mii de acşiuni la Tranzgaz în valoare de 4,75 de milioane de lei. Mia deţinea şi 45 de miid e acţiuni la Romgay, a căror valoare de piaţă este de 1,5 milioane de lei. În total, valoarea de piaţă a tuturor acţiunilor pe care le deţine la BVB, în 2016, a fost de 43 de milioane de lei. În total, avea în conturi ca depozite, peste 7 milioane de euro. Plus  11 imobile în mai multe judeţe din ţară sursa Capital.ro

Stiri mai vechi: